WWF-Україна представив «Аналіз ринку лісової та деревної біомаси в Україні»

92 Views
Скриншот

Щоб розглянути особливості й проблеми сектору лісової й деревної біомаси та сформувати напрями його удосконалення, WWF-Україна підготував дослідження «Аналіз ринку лісової та деревної біомаси в Україні». 

Як зазначають в організації, праця підкреслює нагальну потребу в реформуванні ринку біомаси в Україні. Впровадження нових законодавчих ініціатив та критеріїв сталості, розвиток інфраструктури, забезпечення прозорості та контроль заготівлі і використання лісової біомаси стануть важливими кроками для забезпечення енергетичної безпеки та сталого розвитку країни.

В WWF-Україна переконані, що матеріал дослідження буде корисним ключовим зацікавленим сторонам сектору, включаючи власників установок енергетичного використання біомаси, лісгоспам, громадським організаціям, що працюють у сфері сталого енергетичного розвитку, органам державної влади, донорам та громадам.

За інформацією WWF-Україна, публічна презентація дослідження відбудеться на початку липня. Завантажити повний текст дослідження можна вже зараз на сайті WWF-Україна.

Поширити статтю