Держлісагентство опублікувало повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про внесення змін до Інструкції з ведення електронного обліку деревини»

41 Views

З метою отримання зауважень та пропозицій до проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про внесення змін до Інструкції з ведення електронного обліку деревини» Держлісагентство 12 серпня 2024 року опублікувало повідомлення про його оприлюднення.

Відповідну інформацію Держлісагентство розмістило на своєму офіційному веб-сайті.

Згідно повідомлення Держлісагентства, проєкт наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про внесення змін до Інструкції з ведення електронного обліку деревини» розроблено у зв’язку з прийняттям Постанови Кабінету Міністрів України від 13.06.2024 № 689.

Зазначений проєкт наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, пояснювальна записка, порівняльна таблиця та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті Держлісагентства (www.forest.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність»/«Проекти регуляторних актів».

Повідомляється, що зауваження та пропозиції до проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України приймаються протягом місяця з дня опублікування цього оголошення за адресами:

Державне агентство лісових ресурсів України: вул. Шота Руставелі, 9а, м. Київ, 01601 (e-mail: sprava@forest.gov.ua; тел. (044) 235 55-06);

Державна регуляторна служба України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011 (е-mail: inform@dkrp.gov.ua).

Поширити статтю