Виставку лісової, деревообробної та меблевої промисловості «LISDEREVMASH» перенесено на 2025 рік

34 Views
Джерело: «Оборудование и инструмент для профессионалов» .

Відповідне оголошення із підписом Ольги Кулинич, керівниці Проекту «АККО Інтернешнл», опубліковано на сайті журналу «Оборудование и инструмент для профессионалов» .

У оголошенні сказано:

«Реалії сьогодення змушують нас усіх повсякчас вносити корективи до наших планів, звичок та до нашого життя загалом.

На старті комплектування виставкового проекту «LISDEREVMASH’ 2024» всі ми мали надію на відновлення мирного стану в нашій Державі. Але військова ситуація в Україні свідчить про протилежне.

Лісова та деревообробна галузі опинилися у цьому вкрай важкому стані, бо до їх діяльності залучені в основному представники чоловічої статі, більшість з яких боронять нашу Батьківщину, а інші сконцентровані по роботі лише в своєму регіоні.

Нинішні військові умови не дозволяють організувати якісну виставку «LISDEREVMASH’ 2024» у повному обсязі та належної якості з передбачувано високою щоденною відвідуваністю. На жаль, також ніхто не може гарантувати, що виставкова експозиція, з безпекових вимог, не буде скасована в останній момент до, або навіть під час заходу. Ми не можемо ризикувати вашим життям та вашою безпекою.

Тому оргкомітетом було прийнято важке, відповідальне рішення, щодо перенесення виставкової експозиції на наступний 2025 рік.

Дякуємо вам за порозуміння.

Бажаємо всім Миру та Перемоги!

Бережіть себе та своїх близьких!»

Поширити статтю