Асоціація деревообробних підприємств України взяла участь у святкуванні Дня лісівника 2024

41 Views
Фото: ГС "АДПУ"

Представники Асоціації деревообробних підприємств України взяли участь у заході, присвяченому Дню лісівника 2024, який відбувся 12 вересня в Києві, повідомляє ГС “АДПУ”.

Як йдеться у повідомленні, цей важливий захід зібрав лісівників, представників галузі, державних установ та громадських організацій для вшанування праці людей, що займаються збереженням та відновленням лісових ресурсів України.

ГС “АДПУ” інформує, що під час заходу були представлені ключові досягнення та проблеми лісової галузі, а також обговорено плани на майбутнє щодо сталого управління лісами та розвитку деревообробної промисловості.

Фото: ГС “АДПУ”

Зазначається, що Асоціація деревообробних підприємств України активно підтримує ініціативи, спрямовані на збереження екологічної рівноваги та раціональне використання лісових ресурсів.

“День лісівника є чудовою можливістю для того, щоб визнати і відзначити невтомну працю лісівників, які щоденно працюють над збереженням і відновленням лісів нашої країни. Ми раді бути частиною цього важливого заходу та продовжувати співпрацю з усіма зацікавленими сторонами для забезпечення сталого розвитку лісової галузі”, – зазначає Андрій Циганок, виконавчий директор АДПУ.

Повідомляється також, що в рамках заходу відбулася презентація нових ініціатив, спрямованих на поліпшення лісової політики та розвиток інновацій у деревообробній промисловості. Також були обговорені питання, що стосуються екологічних викликів, які стоять перед галуззю, і шляхи їх вирішення.

Поширити статтю