Відбудеться семінар «Виключення територій, забруднених вибухонебезпечними предметами, зі сфери сертифікації як складова вимог FSC стандарту системи ведення лісового господарства для України»

21 Views
Фото ілюстраційне. З відкритих джерел

FSC Україна повідомила, що організовує інтерактивний науково-практичний семінар «Виключення територій, забруднених вибухонебезпечними предметами, зі сфери сертифікації як складова вимог FSC стандарту системи ведення лісового господарства для України» .

Захід відбудеться 22 жовтня 2024  року о 10 годині для підвищення поінформованості зацікавлених сторін щодо вимог оновленої версії FSC стандарту системи ведення лісового господарства для України (FSC-STD-UKR-01.1-2024 V 1-1). Триватиме подія за інформацією організаторів 2 год.

Як інформують в FSC Україна, під час семінару спікери акцентуватимуть увагу передусім на «FSC критеріях, індикаторах та верифікаторах виключення територій, забруднених вибухонебезпечними предметами, зі сфери сертифікації відповідно до FSC-POL-20-003 V 1-0 для України» як новому додатку до FSC стандарту для України (Оксана Павліщук). Крім того, спікери поділяться досвідом щодо виявлення, відмежування, розмінування і повернення до використання лісокористувачами територій, забруднених вибухонебезпечними предметами (Дмитро Карабчук; представники постійних лісокористувачів). 

Орієнтований семінар на відповідальних за FSC сертифікацію працівників підприємств лісового господарства, представників неурядових організацій, органів сертифікації, наукових та освітніх установ й інших зацікавлених сторін. Досвід учасників щодо обговорюваних питань є важливим для забезпечення відповідального лісогосподарювання за теперішніх умов. 

Формат участі у семінарі: онлайн за попередньою реєстрацією до 19.10.2024 року включно. 

Посилання на участь у семінарі буде надіслано 21 жовтня 2024 р. зареєстрованим учасникам. 

Зареєструватися можна на сайті FSC Україна за посиланням.

Поширити статтю