Відбудеться Lean-тур Києвом

43 Views
Фото: УАМ

Українська Асоціація Меблевиків (УАМ) запрошує долучитися до Lean-туру Києвом, який відбудеться 30 серпня 2024 року. 

Як повідомляє УАМ, під супроводом досвідченого lean-консультанта Ольги Перетятько учасники зможуть ознайомитися з найкращими практиками впровадження Lean-методології на провідних київських підприємствах.

У рамках туру планується відвідати три виробництва:

  1. ENRAN — найбільшу меблеву фабрику України. Основна спеціалізація — проєктування, виробництво, продаж і монтаж меблів, панелей для офісів і готелів, обладнання для магазинів, серійних та індивідуальних проектних рішень для дому.
  2. Smart Mebli – експерта з 2003 року на ринку трансформованих меблів, що надає повний комплекс послуг: дизайн, проєктування, виробництво, логістика, супровід і консультації за допомогою досвідчених фахівців, а також дистрибуцію і виробництво механізмів трансформації. Завдяки власній металообробній виробничій базі і професійному конструкторському бюро, Smart Mebli здійснює розробку, реальне тестування механізмів трансформації і кінцеве виробництво.
  3. Hutjet – виробника будинків нового покоління. Будинок від цього виробника можна самостійно спроєктувати та відразу замовити зі свого смартфону, а вже за два місяці оселитися в ньому. Дім кастомізується суто під замовника з наявних моделей різних серій, повністю виготовляється і збирається на заводі і вже готовим привозиться для встановлення на ділянку.

Як зазначає УАМ, кожне з підприємств продемонструє, як ефективно застосовувати Lean-методи для оптимізації виробничих процесів, підвищення якості продукції та зниження витрат. А ввечері на всіх учасників чекає захоплюючий спуск на байдарках по затоці Дніпра та спільна вечеря-нетворкінг, можна буде обмінятися досвідом та знайти нові корисні знайомства.

Поширити статтю