XYLEXPO 2020 перенесли

Tags: 198 Views

Виставку Xylexpo 2020 відкладено. Це болісне, але необхідне рішення, яке прийняло Правління Acimall, асоціації італійських виробників деревообробного обладнання та інструменту, власник виставки, яка відбувається раз на два роки.

Виставка планувалась на 26-29 травня, але прийнято рішення про її перенесення на другу половину року, на дати, які будуть визначені пізніше, з огляду на триваюче зсунення календаря виставок та непередбачувані зміни надзвичайної ситуації з “Covid-19”.

 “Ми чекали, поки могли, сподіваючись, що ситуація повернеться до нормальної ситуації”, – заявив наприкінці засідання правління Лоренцо Примултіні, президент Acimall та виставки. “Ми сподіваємось, що до кінця травня, Коронавірусні ефекти не будуть такими, які ми спостерігаємо зараз, але, на жаль, ми не можемо сказати, коли ця надзвичайна ситуація закінчиться в глобальному масштабі, і, найголовніше, ми не можемо передбачити її вплив на промислову систему та на ланцюги поставок деревини та меблеву промисловість ”.

 “Для компаній найгіршим ворогом є невизначеність, і насправді негативна ситуація, яку ми зараз спостерігаємо, змусила нас прийняти це важке рішення в інтересах усієї галузі”, – підсумував Примултіні.

Поширити статтю
Leave a comment

Залишити відповідь