GibSaw – програма відображення карт розкрою, креслень деталей і друку етикеток для форматно – розкроювальних верстатів

GibSaw є продовженням програми розрахунків в меблевому виробництві GibLab і дозволяє на виробництві відображати на сенсорному екрані технологічну інформацію по картах розкрою , обробці деталей (креслення присадок , фрезерування та пазування), а також друкувати етикетки для деталей і залишків що враховується безпосередньо з карт розкрою або ж з таблиці деталей.

Інформацію для програми можна переносити через зовнішні носії (флешки) або по локальній мережі.

Переваги використання GibSaw:

  • Можливість при друку етикеток відразу ж відзначати готові деталі. При готовності всіх елементів в карті розкрою, сама карта буде позначена як готова, а потім і весь розкрій. Це дозволяє вести облік виконання робіт на виробництві.
  • Відпадає необхідність у використанні паперових носіїв.

Спільне бачення технологічних завдань між конструкторським відділом і персоналом з виробництва.

Системні вимоги:

  • Сенсорний монітор: або монітор оснащений ІК сенсорним склом діагоналлю не менше 17″ і з роздільною здатністю не менше 1024х768 пікселів.
  • Процесор – Core 2 Duo (Quad);Оперативна пам’ять – 1Gb ;Вільне місце на HDD – 10Gb;Операційна система – WinXp, Win7, Win8, Linux.

Принтер етикеток: USB інтерфейс;термо або термотрансферний друк;перешкодостійкий (USB кабель повинен бути екранований);герметичний корпус (захищений від попадання пилу);етикетки повинні бути з ослабленою клейовий основою.

@ Олег Гибадулин 2013
+38 (067) 901 99 36, +38 (068) 305 43 50
skype: oleg.gibadulin
www.giblab.com
gibadulin@gmail.com

Поширити статтю
Leave a comment

Залишити відповідь