Чистові фугувальні фрези – коли це важливо для вас?

Під час фугування плитних матеріалів перед нанесенням клею або застосуванням лазерної технології крайколичкування важливими є характеристики фрез, які дають змогу досягти високих результатів.

Таких характеристик є три – це:

  • можливість отримання високої якості поверхні з врахуванням особливостей матеріалу та його покриття;
  • висока зносостійкість інструмента;
  • низький рівень шуму на фрезерному агрегаті.

Усім цим вимогам відповідають чистові фугувальні фрези LEUCO DIAREX, які можна перезагострювати до десяти разів. Окрім того, геометрія зубів цих фрез спеціально адаптована для виробництва меблевих фасадів і високоякісних меблів. Досягти цього вдалося завдяки коротшим зубам, оптимізованому осьовому куту і мінімізації змін ефективного переднього кута під час роботи. Це дало змогу суттєво покращити якість обробки поверхні, особливо середнього шару, а також товстих плит і складних покриттів.

Чистові фугувальні фрези LEUCO DIAREX можна загострювати на усіх спеціалізованих верстатах зі стандартною технологією. Ці фрези постачають з симетричним або асиметричним розташуванням зубів – з урахуванням типу обладнання. Завдяки гармонізованій і великій стандартній програмі фахівці компанії LEUCO завжди запропонують найкраще співвідношення ціни й якості.

Якість залежить і від встановлення

Висока якість обробки, що її забезпечують фрези DIAREX, оптимальна для лазерної технології крайколичкування. Але хороший результат залежить не лише від інструмента – важливу роль відіграє і правильність підбору й оптимізації встановлення. Тому у стандартній програмі LEUCO передбачені новинки для обслуговування агрегатів, які потребують високоточного монтажу інструменту з використанням гідравлічних систем.

Такі агрегати застосовують на верстатах із лазерною технологією крайколичкування, котрі обладнані не валами зі шпонкою, а гладкими високоточними шпинделями діаметром 30 мм із шестикутною посадкою в основі для захисту від прокручування.

Високоточну посадку інструмента створюють гідравлічно активні ділянки, які від центра розширюються рівномірно по всьому внутрішньому діаметру і запобігають ексцентричному затисканню інструмента на шпинделі.

Ще один позитивний ефект – зменшення залишкового дисбалансу усієї системи завдяки центральному затисканню. Фрезу встановлюють на гідро втулку, і вона залишається на ній до завершення терміну експлуатації, формуючи монолітний комплекс.

Запропоноване LEUCO рішення годиться для будь-якого сучасного крайколичкувального обладнання з гідравлічним валом із висотою затискання від 30 до 100 мм і діаметром фрези 125–150 мм.

Якщо ваша мета – досягти якості високого рівня, використовуйте фугувальні фрези і гідравліку LEUCO.

Льойко-Україна
Поширити статтю
Leave a comment

Залишити відповідь