Встановлювати дюбелі тепер можна повністю автоматично

107 Views
Фото: Weinig Group/Höchsmann

Компанія HOLZ-HER представила новинку – компактний верстат з ЧПК для свердління та встановлення дюбелів Power-Pin 7605 . Він дає змогу встановлювати дерев’яні дюбелі повністю автоматично. Таким чином, повністю виключається ручне забивання дюбелів після обробки на верстаті з ЧПК, що не тільки економить час, а й підвищує надійність процесу.

Як зазначають у HOLZ-HER, користувачі можуть вибрати між «класичною» або «динамічною» версією. Обидві машини відрізняються інноваційними технологіями, інтуїтивно зрозумілим керуванням і компактним дизайном. У той час як притискні планки класичного верстата Power-Pin необхідно вручну регулювати залежно від товщини матеріалу, у динамічній версії це робиться повністю автоматично та здійснюється за допомогою програмного керування. Окрім того, в «динамічній» версії глибина свердління і висота отворів по осі Z наближаються за допомогою серводвигунів. Для динамічної версії також є такі опції, як практичний світлодіодний індикатор положення VISE і додаткові горизонтальні свердла.

За допомогою Power-Pin 7605 користувачі можуть забивати як дюбелі із заздалегідь нанесеним покриттям, так і стандартні дерев’яні дюбелі з клеєм D1 (в’язкість 150 – 350 мПа.с.). За допомогою опційного другого степфідера (пристрою поштучної подачі) перехід з 6 мм дюбелів на 8 мм штифти також здійснюється за лічені хвилини. Довжина дюбелів, яку може обробляти верстат, – 30 мм, 35 мм і 40 мм.

Опорний стіл великої площі дає змогу здійснювати багатоплощинне завантаження, що дає змогу ефективно обробляти кілька заготовок поряд одна з одною, а інтуїтивно зрозуміла концепція затискача забезпечує безпечне та швидке завантаження та вивантаження заготовок. Доступно кілька рівнів автоматизації на вибір.

Усі агрегати та контейнери для зберігання повністю інтегровані у машину. Завдяки займаній площі всього 4 м³ і надзвичайно малій загальній висоті 1755 мм, Power-Pin вписується в будь-яку майстерню. Крім того, кришка верстата забезпечує практичне місце для зберігання заготовок – на зручній для спини висоті 1215 мм. Залежно від потоку матеріалу, Power-Pin 7605 може вільно стояти у приміщенні або розташовуватись біля стіни.

За матеріалами Weinig Group

Поширити статтю