Велике підприємство із нуля

496 Views
Фото Facebook Віталія Коваля

З 1 травня 2022 року на Рівненщині повноцінно запрацювала меблева фабрика Хйорт Кнудсен Україна датської компанії «Hjort Knudsen».

«Перемовини з інвесторами тривали близько року і 16 жовтня 2020 року ми анонсували про старт великого інвестиційного проекту на 11 млн євро, – розповів на своїй Facebook-сторінці Віталій Коваль, Голова Рівненської ОВА. – Сьогодні тут уже працює 200 людей. У планах – збільшити потужності. Компанія виготовляє дизайнерські меблі, серед яких – дивани та м’які крісла. Експортує продукцію в Японію, Австралію, Канаду, ЄС та США. Підприємство є вагомою частиною меблевого кластеру, який ми продовжуємо розвивати на Рівненщині. Важливо, що інвестори сьогодні не відмовляються від своїх планів, а навпаки підтримують нашу область і Україну».

Будівництво меблевої фабрики Хйорт Кнудсен Україна розпочалося у липні 2021-го року, зазначають на Facebook-сторінці Хйорт Кнудсен Україна. Площа підприємства складає 16 тис. кв.м. Нині на Хйорт Кнудсен Україна працюють понад 200 людей. І штат продовжують розширювати та створювати робочі місця для українців.

Поширити статтю